home

Mekanikal 'Bagasi Smasher' Pengujian Karton (Nov Replika jam tangan wanita rolex jam tangan , 1928)

Mekanikal 'Bagasi Sulit' Pengujian Karton
Sebuah syarikat CALIFORNIA telah memasang di bahagian perkapalannya sebuah gendang pusingan yang membungkus karton penghantaran Daripada mengetuk dan jolts yang dialami dalam pengendalian kereta api. Kadbod yang tidak dapat bertahan dengan penggerudian yang dikendalikan oleh mesin ujian biasanya tidak digunakan untuk penghantaran. Penjimatan yang membahayakan tuntutan dan penghantaran lambat telah melunaskan perbelanjaan pada mesin.

Dispenser Bar Bar Mekanikal oleh Coin-in-Slot (Sep, 1931)

Coin-in-Slot

DAN kini datang barroom mekanik di dalam jenis automat yang membekalkan apa-apa minuman keras yang mungkin anda inginkan dengan hanya memasukkan duit syiling dalam slot. (Jangan teragak-agak di Jerman). Tidak dipamerkan tidak lama dahulu di Fair Fair di Leipzig, peranti itu merangkumi deretan spigots yang diberi makan oleh tangki yang mengandungi semua minuman keras pilihan setiap vintage.

Man Mechanical Amazes 'Frisco (Boleh, 1931)

Manusia Mekanikal Amazes' Frisco
Seorang lelaki MEKANIKAL hampir sembilan kaki secara amnya perasan melihat jalan-jalan di San Francisco. Dia bercakap, dia berjalan, dia menyanyikan lagu-lagu, dan dia memberitahu semua pejalan kaki yang kagum dengan penampilan filem tempatan.

Robot ini, bagaimanapun, adalah satu kesilapan bersama dengan snare. Sebenarnya, dia bukan robot sama sekali, tetapi seorang lelaki yang sebenar-benarnya berpakaian dalam saman logam, yang 'berbincang' melalui mulut pembesar suara yang kuat.

Lelaki SELAMAT Lebih banyak Power THAN Girls (Jul, 1937)

Nah, ini kelihatan betul.

MENARIK SELURUH Kuasa Tambahan DARIPADA WANITA

Wanita menerapkan tenaga mereka jauh lebih berkesan daripada lelaki Pada ujian yang dibuat di Universiti Fordham di New York City. Bernafas melalui tiub yang disambungkan kepada peranti yang dikenali sebagai 'metabolor,' subjek mesin bicyclelike pedaled manakala penguji mengukur penggunaan oksigen mereka. Hasil menunjukkan bahawa lelaki membazirkan sepuluh% lebih kuasa daripada perempuan. > Botol Air Panas Lidah Melegakan (Okt, 1939)

Botol Air Panas Lentur melegakan gigi - Botol air panas ukuran anak patung sekarang di pasaran dinyatakan sebagai Aksesori kabinet ubat-ubatan yang berguna untuk digunakan dalam rawatan sakit gigi dan penyakit yang boleh dibandingkan. Harga menonton tag replika Dilengkapi dengan penyumbat getah bocor, botol mempunyai leher cukup besar untuk mengakui hancur i Untuk memastikan bahawa ia juga boleh digunakan sebagai pek ais.

Lengan Skis Set Pada Rollers (Sep Iwc jam tangan portofino , 1938)

Pada pandangan awal, saya tidak pasti jika perkataan 'midget' Skis atau pemain ski.

Skis Lurus Skis Set Rollers - Daripada ski belang di rollers. Dua kutub getah digunakan untuk menggerakkan pemain ski di sepanjang jalan kaki.

Setengah Set TV untuk Rumah Tangga (Okt, 1932)

Set televisyen Setengah untuk Home

Penerima TV MIDGET, sepadan dengan penerima lentur yang sekarang digunakan secara meluas, kini berada di luar sana untuk hiburan rumah. Seperti yang digambarkan pada yang betul, penerima ditempatkan di dalam kabinet kecil dan dikendalikan dengan lapan tiub, yang menyampaikan

Mini-Cannonry (Okt, 1954)

Mini-Cannonry
LIMA tahun yang lalu Anak lelaki Harold Herd, Howard, kini sepuluh, meminta ayahnya jika mereka boleh membuat meriam di rumah Pasadena, Calif., Mereka. Mereka mula membuat model kecil yang sebenarnya api dan hari ini mereka mempunyai koleksi artileri mulai dari tahun 1400 ke arah Perang Saudara. Kumpulan ayah-anak telah begitu menguntungkan bahawa mereka kini telah menempatkan pasaran yang disediakan untuk mereka dalam jenis kit.

MINIATURE PHONOGRAPH (Mar, 1947)

MINIATURE PHONOGRAPH

Dari Switzerland datang pemain rekod Thorens yang melipat jauh ke dalam 2 'oleh 5' oleh 11 'model kamera yang membawa kes seberat lebih dari 5 lb. Jam tangan menyelam skrin tisu
Jam tangan mewah ultra adalah aksesori kegemaran Mans
Jam tangan omega replika adalah kepingan akustik tertentu yang tepat
Jam tangan replika audemars piguet adalah salinan berkualiti tinggi
Jam tangan replika bergaya adalah pilihan yang baik untuk kebanyakan orang
Jam tangan replika bergaya kami datang dengan harga yang paling murah