home

Jam tangan menyelam skrin tisu
Jam tangan mewah ultra adalah aksesori kegemaran Mans
Jam tangan omega replika adalah kepingan akustik tertentu yang tepat
Jam tangan replika audemars piguet adalah salinan berkualiti tinggi
Jam tangan replika bergaya adalah pilihan yang baik untuk kebanyakan orang
Jam tangan replika bergaya kami datang dengan harga yang paling murah
Melihat Hantu SEKARANG DIPERLUKAN OLEH PENGUJIAN Sederhana (Nov, 1933)

Saya percaya tentang meletakkan ini dalam kategori Origins memandangkan fakta bahawa ia boleh menjadi jelas pewaris Skeletor.

Melihat Hantu SEKARANG DIPERLUKAN OLEH EKSPERIMEN YANG SANGAT

SANGAT, angka-angka yang ditunjukkan, dilihat sebagai 1 berjalan sebelum perkuburan gelap, bukan sekadar imaginasi dalam imaginasi. Mereka pada dasarnya diperhatikan sebagai hantu sebenar yang muncul pada waktu petang.

Ini akan menjadi kesimpulan yang dicapai oleh ahli psikologi yang kini mendakwa bahawa individu benar-benar melihat dengan mata mereka sendiri penampakan yang jenis asas 'benar 'Cerita hantu.

Menurut ahli psikologi ini, anda akan dapat, pada wasiat, melihat spektrum sintetik Audemars piguet jam tangan diver pesisir pantai , dengan cara berikut:

Untuk melihat tengkorak putih, Tudung, jejak garis besar dari tengkorak, yang dapat dilihat pada halaman ini, pada kertas bertulis menggunakan pen dan dakwat hitam jet. Isikan komponen-komponen hitam secara teliti dan selepas itu dengan krayon lilin atau warna air, buatkan merah jambu.

Untuk melihat hantu, tahan lukisan dengan cahaya mentol elektrik putih dan merenung terus Hidung tengkorak selama lima belas atau dua puluh saat. Kemudian, segera cari , tengok secara tetap pada dinding putih, terang-terangan.

Dalam dua atau tiga saat, anda dapat melihat kerudung hijau pucat, Diikuti oleh tengkorak putih Selepas 3 atau 4 saat, penglihatan akan hilang.

Warna hijau pada hantu hantu adalah berdasarkan fakta yang berpanjangan menatap hood merah yang membosankan retina Jadi ia menjadi kurang sensitif buat sementara waktu. Oleh itu, apabila anda melihat di dinding, retina hanya bertindak balas untuk warna hijau pelengkap warna merah. Begitu juga, tengkorak hitam terletak pada retina dan cenderung menjadikannya lebih sensitif terhadap cahaya yang ditunjukkan dari dinding, yang menunjukkan Anda corak hitam di dalam garis putih, garis-garis hantu dari momok.

Sekarang jejak dan warna garis besar kedua-dua gambar yang diperhatikan dalam lajur 1. Segera setelah menjadi semakin mantap untuk beberapa detik, Hantu dari gambar akan muncul di sekitar dinding sebagai ayam kuning Replika tag heuer link ladies jam tangan , telur putih, tanah hijau, dan langit biru. Angka yang lain akan menunjukkan pokok hijau, gudang merah, dan pelangi dalam susunan warna yang sesuai. >

Pakar psikologi telah membuktikan bahawa tidak lama selepas itu, imej-imej boleh, kadang-kadang, disimpan oleh retina untuk apa-apa masa yang menghairankan. Satu contoh adalah, marilah kita anggap bahawa orang tertentu yang ketakutan oleh kawan-kawan kuburan telah akhir-akhir ini memerhatikan tokoh manusia Siluetted Dalam hitam melawan pintu yang menyala. Eksperimen menunjukkan bahawa ia boleh dicapai untuk dia membawa ini tidak lama selepas imej di matanya dan untuk menentukan sama dengan angka yang sama seperti hantu putih terhadap pokok-pokok gelap.

Seorang penguji melihatnya tidak lama selepas imej Objek di sekeliling dinding ruangnya pada kebangkitan dari tidur tanpa gangguan sepanjang malam. Ini memudahkan untuk menjelaskan bagaimana orang bangun dan melihat hantu bergerak di bilik mereka, bersandar di kaki katil mereka, atau mengintip di dalam tingkap Setiap hantu adalah imej yang sesungguhnya dari sesetengah orang yang mungkin telah dilihat terhadap cahaya yang kuat beberapa jam sebelum ini. Percubaan menarik tambahan menerangkan jenis hantu yang dapat dilihat apabila seorang membawa lilin di dalam rumah yang gelap. / P>

Pegang lilin yang berkilat dua atau tiga inci sebelum hidung dan bergerak dengan perlahan dari sisi ke sisi. Dalam masa yang singkat anda akan melihat rangkaian saluran darah yang bercabang halus pada retina mata anda, yang digariskan Latar belakang merah yang membosankan, anda juga pergi Inget untuk melihat berhampiran pusat tempat cahaya Swiss replica jam tangan hublot . Itulah fovea, atau titik penglihatan yang paling jelas. Seberapa cepat bagi orang tertentu yang bimbang membawa lilin atau lampu sederhana, untuk menjalankan eksperimen ini secara tidak sedar dan menyalahkan fovea untuk kepala yang lemah dengan beberapa saluran darah membentuk lipatan jubah. Pasti ini boleh menjadi kunci kepada hantu-hantu yang diperhatikan di rumah-rumah lama 'berhantu'.