home

Jam tangan menyelam skrin tisu
Jam tangan mewah ultra adalah aksesori kegemaran Mans
Jam tangan omega replika adalah kepingan akustik tertentu yang tepat
Jam tangan replika audemars piguet adalah salinan berkualiti tinggi
Jam tangan replika bergaya adalah pilihan yang baik untuk kebanyakan orang
Jam tangan replika bergaya kami datang dengan harga yang paling murah
Saya mula pergi dengan kliping lama Rolex submariner jam tangan kos perkhidmatan . Perkara berikutnya yang saya ketahui, ia adalah enam jam kemudian dan saya tetap tidak dapat melihat bahagian cacing sudut. Kemudian saya menyedari bahawa buat kali pertama memandangkan kematian anak saya, saya telah diserap dalam apa yang saya lakukan-dan Bahawa saya telah menemui hobi peribadi saya di hobi orang lain. '

Keesokan harinya Elman mulai memburu secara bersungguh-sungguh untuk cerita akhbar dan majalah tentang orang-orang dengan hobi yang luar biasa. The New York Times dan Herald Tribune memberinya kebenaran untuk mencari morgues mereka untuk petunjuk tambahan untuk menyerap pastimes. Apabila dia telah mengumpul kira-kira 300 cerita mengenai penggemar yang cemerlang, dia mendapat idea untuk mana-mana sistem radio.

'Saya mahu persembahan yang akan merangsang aktiviti masa lapang orang lain supaya kehidupan mereka akan lebih penuh , Yang lebih kaya dan lebih bermakna Saya ingin mengenakan persembahan yang benar, orang-orang biasa yang telah memperkayakan kehidupan mereka dengan hobi-hobi tersendiri tetapi menyenangkan-dan saya mahu menyampaikan hobi mereka kepada orang lain. - dengan setiap hobbyist melobi untuk hobi peribadinya. '

Selepas mencuba pada WORW. Hobi Lobby dengan cepat berubah dari program mengekalkan eksperimen ke fungsi perindustrian seluruh negara. Lobby Hobby menjadi pertunjukan hobi yang maju, walaupun lebih daripada 500 telah diuji dan ditemui.

Untuk membuat persembahan, Elman dan pegawainya melihat huruf paling mungkin dalam surat mingguannya dan mengesahkan Fail tempat kerja untuk tujuh atau lapan penggemar yang tidak biasa tetapi bervariasi. Hanya selepas dia telah menghasilkan pilihan, dia menelefon atau melayan para penggemar dan menyuruhnya datang ke New York sebagai tetamunya, Jam loceng tangan dan loceng atas perbelanjaannya.

Hobi yang Dave melobi di sekitar pelbagai udara dari sangat serius dan Kesenangan yang menguntungkan kepada perkara-perkara kecil yang mengasyikkan seperti menganjurkan Kesatuan untuk Suami yang Dilecehkan, atau bermimpi untuk mesin Rube Goldberg untuk menarik seluar.

Tetapi terlepas dari apakah hobi itu bodoh atau sangat serius, penonton radio Dave Seolah-olah menjadi lebih menghiburkan kerana penggemar-penggemarnya. Penarafan Hoopernya telah setinggi 17. Ini bermakna pendengarnya dianggarkan lebih daripada 17,000, -000. Aplikasi yang diterjemahkannya adalah penyiaran semula bukan sahaja di Kanada tetapi juga di Afrika jauh .

Sebilangan besar hobi yang ganjil memberikan kepuasan kepada siapa pun tetapi hobi, yang tidak menganggapnya sebagai sesuatu yang aneh sekali. Ambil Mrs Replika mens jam tangan accurist . JB Clopton, seorang guru sekolah Alabama, yang melukis di atas labah-labah. Mendapat konsep membaca tentang Eropah Orang yang tersayang yang melakukan karya seni yang halus itu. Ia mengambil Puan Clopton dua tahun dan beberapa ratus webs untuk menghasilkan imej awalnya pada sarang labah-labah. Dia mempamerkan 17 daripada mereka untuk penonton studio, setelah mengatakan bahawa, ketika dia muncul di Lobby Hobby. Berdasarkan kepada Dave, landskap dan potret jaring laba-laba ini sangat indah.

Annette Avers adalah seorang gadis kecil yang baik di Portage, Wis Seperti gadis-gadis kecil yang baik di bandar rumahnya, dia kadang-kadang pergi ke kedai Pada tugas untuk ibunya. Satu hari apabila Annette pergi ke kedai runcit, walaupun begitu, pandangannya praktikal membawa kerusuhan. Kerana pada hujung rantainya bukanlah anak anjing yang suka main-main tetapi juga rattlesnake enam kaki yang sangat serius.

Dia agak terkejut dengan semua keseronokan atas alasan bahawa, selepas semua, Rattler besar hanya haiwan kesayangannya, Elmer. Dia juga telah membantu belajar untuk berenang dengan membiarkan dia berpaut pada ekornya ketika dia menggeliat dengan cara air. Bapanya telah memberikan Annette pada mulanya ular pada hari lahirnya yang sebenarnya - bukan ular kemudian tetapi ular rubah yang tidak berbahaya. Dia telah menyukai ular sejak itu. Pada tahun 1940, ketika berusia tujuh tahun, dia muncul di sekitar Lobby Hobby dengan setiap tangan penuh dengan haiwan kesayangannya. Sebelum itu, Dave mengambil langkah berjaga-jaga untuk membina skrin yang tegap di kalangan dirinya dan Annette kecil dengan ularnya.

Hobi biasanya bermaksud pendapatan dan menyeronokkan, kerana banyak orang di Dave Menunjukkan telah menunjukkan bahawa kepentingan keuntungan keuntungan hanya tentang semua orang-yang berlaku untuk Dave, dan saya juga.