home

Untuk menelefon panggilan dail, anda memanggil digit yang mengaktifkan rentetan relay beralih. Arahan berkod yang serupa akan dihantar ke satelit masa depan dari stesen tanah yang berasal dari panggilan. Peralatan pensuisan keadaan pepejal akan memilih frekuensi downlink yang tersedia dan bertujuan dengan jarum tajam jarum di destinasi.

Teknologi lanjutan akan membolehkan satu satelit mengendalikan 100,000 litar atau lebih dengan mudah.

Apakah Kereta Tomorrow Akan Muncul Seperti (Apr, 1932 )

Apa Kenderaan Tomorrow Akan Datang Seperti

Oleh Donald Grey

Perniagaan kereta Jam tangan replika jaeger lecoultre , selalu salah satu daripada banyak negara yang paling progresif, Kini pada hujungnya adalah pelarasan menakjubkan dalam gaya kejuruteraan yang paling mungkin mencipta kereta seterusnya anda secara radikal tersirat dalam melihat bahawa anda tidak dapat mengenalinya .Garis pengembangan kereta esok di sini disampaikan secara otoritatif.

PROFIL kereta, seperti profil topi wanita, mempunyai tabiat berubah dengan cepat dan drastik sebagai tindak balas terhadap keinginan gaya.

Ini mungkin pemerhatian paling penting yang dibawa oleh Pelawat ke pameran kereta tahun ini. Bagi profil pada kereta khas 1932 adalah sangat berbeza dari pendahulunya tahun 1931 bahawa mata yang paling membosankan tidak dapat membezakan model-model baru di jalanan.

Profil 1932 Apa yang telah berlaku untuk reka bentuk fizikal dan Gaya dengan kereta baru? Perubahan yang paling jelas adalah pendekatan berhati-hati untuk melaraskan bentuk. Lereng kaca luncur ke belakang pada sudut yang ketara; luar visors matahari yang telah jelas di kebanyakan model 1931 berlaku untuk dikeluarkan sepenuhnya. Dan dalam sesetengah keadaan fenders terbakar dan 'ruang mati' di antara fender dan roda diisi untuk mencapai lebih baik merentaskan perkadaran.

Buat masa ini, biarkan berlalu pelbagai kemajuan dalam kejuruteraan yang Termasuk cengkaman automatik, pemanduan percuma, permulaan automatik, dan sebagainya, dan mengambil kira isu tunggal reka bentuk badan yang dipegang sebagai janji untuk kereta 1940.

Pereka automotif biasanya bersetuju bahawa 'Air mata Jatuh 'badan' iaitu, tubuh yang sesuai dengan bentuk ke dalam setitik air, tumpul di depan dan tirus di belakang 'adalah positif untuk menjadi reputasi asas. Kereta baru, berhati-hati Tag heuer formula satu jam tangan , menghampiri ideal itu.

Secara praktikal, semua pengeluar kereta yang penting sedang bereksperimen dengan kereta robek-robek. Beberapa daripada mereka sedang diuji di atas alasan pembuktian swasta; Replika cartier Banyak individu lain, yang menyamar di bawah badan standard, menumpu jarak jauh di lebuh raya yang menguji kecekapan enjin yang dipasang di belakang, dan perubahan mekanik yang lain yang memerlukan jenis fizikal lusuh.

Hari ini Contoh-contoh yang diperkemas Hanya baru-baru ini terdapat di sekitar jalan-jalan di New York dua kereta percubaan yang mungkin diambil sebagai pengawal terdahulu kenderaan esok. Antaranya boleh menjadi model empat roda, roda tiga lain. Masing-masing direka oleh Kapten JV Martin, pereka pesawat terkenal yang membina pengebom Martin terkenal serta pesawat lain untuk Tentera AS.

Kereta beroda empat, gambar yang mana Nampaknya dalam jawatan ini, mempunyai motor berkapasitas 34 kuda dipasang di bahagian belakang yang memacunya pada kelajuan 110 mil sejam, dengan penggunaan gas khas 45 mil ke galon. Prestasi luar biasa ini disebabkan terutamanya oleh rintangan udara yang diminimumkan yang mana model yang diselaraskan harus diatasi.

Ujian kelajuan kenderaan standard telah menunjukkan fakta bahawa hanya dengan menghilangkan halangan seperti lampu dan spatbor, kelajuan utama Sebuah kereta mungkin meningkat empat hingga lima batu. Apabila seseorang menganggap fakta bahawa pada kelajuan tinggi hampir satu-satunya rintangan kereta perlu diatasi (di luar geseran dalaman) adalah tekanan udara, nilai yang betul untuk memperkuat menjadi jelas.