home

Crooks Cured by Surgeons Knife (Jul, 1930)

Ini agak mengerikan, walaupun saya rasa ia sebenarnya hanya jenis yang hebat tentang bagaimana kita menggunakan ubat psikiatri hari ini.

Beberapa perkara yang saya perhatikan:
1. Jelas mendapat gay boleh menjadi gangguan.
2. Mereka tidak mengatakan sekiranya para tahanan telah benar-benar menawarkan apa-apa keputusan mengenai operasi mereka.
3. apa yang mereka lakukan terhadap anak-anak
4. 4. Kutipan ini 'Ia juga menunjukkan banyak Kebenaran yang lebih jelas bahawa sekiranya datuk nenek, atau ibu bapa, orang-orang itu telah diberikan penjagaan kesihatan dan pembedahan yang betul untuk keabnormalan kelenjar mereka sendiri, anak-anak mereka dan cucu mereka tidak akan menyinggung perasaan ... '

Bagaimanapun, berasaskan Wikipedia bahawa teori itu seolah-olah menjadi kemunculan semula.
5. Rupa-rupanya anda boleh memaklumkan seorang penjenayah dengan muka mereka. Dari foto dalam jawatan yang nampaknya bermaksud 'Mencari Asing'.

Crooks yang diubati oleh Pakar Bedah

Di sini untuk kali pertama adalah kisah yang mengejutkan tentang bagaimana penjenayah di penjara San Quentin, California, dibuat ikhlas dengan memberi mereka kelenjar yang sihat .

Oleh HH DUNN

Pisau ahli bedah dan tiub ujian makmal telah memasuki kempen terhadap jenayah. Penyelidikan eksperimental, Replika jam tangan rolex milgauss yang dijalankan lebih dari beberapa tahun dan mula menunjukkan petunjuk untuk mengurus dan memperbaharui institusi musim panas ini, menunjukkan bahawa kecenderungan jenayah dapat dibasmi, pembangunan dalam jenayah yang dielakkan, dan juga jenayah yang ditubuhkan dipulihkan secara tetap oleh ubat perubatan dan pembedahan. Kebanyakan pada operasi yang telah menghasilkan penemuan yang menakjubkan telah dilakukan di sekolah-sekolah untuk 'mundur', atau 'kanak-kanak yang teruk, di San Francisco, dan di kalangan penghuni penjara San Quentin di California. Kepada sebab-sebab tingkah laku jenayah, Dr Ralph A. Reynolds, dari San Francisco, telah membuka pintu yang nampaknya bukan hanya untuk pencegahan jenayah, tetapi terhadap pembaharuan jenayah dewasa. Pengesahan dengan nilai kaedah Terapi kecenderungan jenayah oleh pembedahan dan ubat menanti ujian masa, tetapi dalam tempoh lima tahun setakat ini untuk mencapai hasil kerja ini telah dicapai yang menunjukkan bahawa pakar bedah mungkin Aka tempat polis anda, doktor yang hakim, dan peradaban itu akan menghalang dan bukannya menghukum jenayah.

Dalam percubaan ini, terdapat peratusan yang sangat tinggi di dalam tahanan Penjara itu mengalami beberapa keadaan yang tidak normal dalam kelenjar endokrin atau 'merembeskan dalaman', yang mengalir ke dalam aliran darah. Difahamkan bahawa pelaku jenayah keganasan menunjukkan gangguan tiroid anda, kelenjar kembar di bahagian depan leher anda yang mengawal pembangunan, sementara pemalsu dan penjenayah yang berkaitan dengan rumah telah didapati mempunyai keadaan yang tidak normal dalam pituitari. Ini adalah fizikal berbentuk pir berbentuk saiz kacang , berbaring di pangkal dengan otak. Perverts dan degenerates menyembunyikan gangguan tertentu dengan kelenjar seksual di bawah eksterior yang kelihatannya khas.

Bekerja dengan Dr LL Stanley, doktor penjara San Quentin, doktor Perubatan Reynolds mendapati bahawa hasil yang bermanfaat telah diperoleh, masing-masing dalam keadaan fizikal dan Pandangan mental, apabila gangguan glandular tahanan ini telah diperbetulkan. Sekitar enam puluh orang telah dirawat dengan begitu banyak oleh operasi dan oleh pentadbiran kelenjar ekstrak. Tidak ada satu pun yang gagal untuk bertindak balas terhadap terapi.

Keputusan ini dengan orang dewasa di penjara membawa kepada dua kesimpulan, salah satu yang paling kritis yang telah dibuat dalam kajian saintifik kejahatan: Replika jam tangan Vacheron Constantin Pada mulanya, 'Naluri jenayah' yang dipanggil 'boleh dihapuskan dari minda lelaki dan perempuan, oleh kajian dan rawatan dari sistem kelenjar endokrin Daytona keluli tahan karat rolex jam tangan , pada masa kanak-kanak atau kemudian.

Kedua, potensi kejahatan mungkin Dihapuskan oleh ubat kelenjar ini pada masa mudanya, bila-bila masa dan di mana sahaja kanak-kanak dikenal pasti akan terjejas oleh keadaan yang tidak normal.

Jam tangan menyelam skrin tisu
Jam tangan mewah ultra adalah aksesori kegemaran Mans
Jam tangan omega replika adalah kepingan akustik tertentu yang tepat
Jam tangan replika audemars piguet adalah salinan berkualiti tinggi
Jam tangan replika bergaya adalah pilihan yang baik untuk kebanyakan orang
Jam tangan replika bergaya kami datang dengan harga yang paling murah