home

GIRL KAMI MENYAMPAIKAN SEKARANG (Sep, 1930)

GIRL KAMI SAYA MENANGKAN SEKARANG

Oleh Louise Goddard

AVIATION chatter-it's everywhere! Sekiranya semua orang meragui ini, dia hanya boleh menyimpan telinga terbuka di tempat tepat di mana ia berada di mana-mana. Wanita muda mengumpul: dewan makan tengah hari di bangunan tempat kerja utama, beranda kelab melalui tarian malam Sabtu, bilik darjah sekolah tinggi dan kolej. Ia tidak mencabar untuk memahami cara yang dipercayai. Up!

Di mana-mana wanita menjadi pemikiran udara dan mereka bercadang untuk terbang!

Hampir setiap hari surat khabar beransur-ansur dalam mesin tanpa kepala yang dilemparkan Penyokong wanita. Amelia Earhart menetapkan rekod kelajuan baru untuk wanita. Billie Brown menetapkan tanda baru untuk jumper payung terjun wanita. Elinor Smith dan Bobbie Trout membuat sumbangan yang mendebarkan kepada aeronautik. Jam tangan android Pada masa ini, sebenarnya ada dua ratus tiga juruterbang wanita berlesen di Amerika Syarikat. Sebelum majalah ini terdapat berita, individu lain akan ditambah. Sebelum tahun yang lain hilang, mungkin terdapat lebih banyak skor.

Kelas terbang untuk wanita berlaku dianjurkan oleh wanita serantau di bandar-bandar seperti Houston, Kansas City, dan Minneapolis. Seorang selebaran wanita dalam lawatan dari Selatan menceritakan pendaratan di dalam ladang jagung untuk menemui dirinya dengan cepat dikelilingi oleh gadis-gadis ladang dan wanita yang ingin tahu bagaimana mereka boleh belajar terbang.

Sementara itu, demam baru Kerana 'meluncur' telah memukul gadis-gadis pada masa yang sama dengan budak lelaki negara anda. Tag heuer aquaracer jam tangan caliber Selama bertahun-tahun, orang-orang Jerman sepatutnya menyempurnakan diri mereka dalam seni terbang tanpa motor yang hebat ini. Pada akhirnya, pergerakan itu telah melanda Amerika menggunakan bang. Ia boleh menjadi lebih daripada kegilaan. Ia benar-benar merupakan ungkapan minda hawa dari individu-individu muda kita, feminin dan juga maskulin. Dari hari yang Puan Charles A. Replika rolex air king jam tangan Lindbergh mengambil jaring yang berjaya dan merupakan yang pertama untuk memenangi lesen glider wanita, gadis-gadis di negara ini telah mengakui bahawa di sini adalah sukan baru yang sesuai untuk mereka dan mencadangkan penyediaan Untuk pekerjaan yang lebih tinggi bercita-cita untuk terbang sebuah pesawat berkuasa. Oleh itu, belia feminin kini menjawab kenalan untuk menjadi sebahagian aktif sektor yang paling glamor, romantis, dan paling pesat berkembang di dunia.

Tetapi ketika pemuda mengetuk jalur ke lapangan terbang, generasi yang lebih tua, takut untuk semua aktivitas di luar elemen yang dimengerti, adalah bertanya pertanyaan.

IS AVIATION selamat untuk anak perempuan kita? Adakah terdapat masa depan di dalamnya untuk mereka? Akankah gadis-gadis sekarang, yang , setelah semua, biasanya tidak banyak tahun yang dikeluarkan dalam makhluk pinggang wasp yang merosot pada penglihatan kenaikan belon, fizikal yang sesuai untuk terbang

Untuk mempelajari Jawapan kepada beberapa soalan yang ditanyakan oleh para penatua yang berkepala di peringkat ini, saya dikenali sebagai Roland H. Spaulding, Pakar Pendidikan Aeronautik untuk Universiti New York dan juga Jawatankuasa Dana Daniel Guggenheim mengenai Pendidikan Aeronautik Rendah dan Sekunder. Di bawah arahannya, sebuah sekolah dasar penerbangan bagi wanita telah dibuka di Universiti New York, sepuluh September, 1929. Ini adalah permulaan dari jenisnya di dalam planet ini dan ia juga mempunyai perbezaan menyusun kursus awal Dalam penerbangan yang pernah diletakkan di sekolah perempuan eksklusif 'kolej di negara ini. Dua kali seminggu dia mengajar sub-debs di Mason Junior College dan School for Girls, di Tarrytown-on-Hudson, NY

Encik Spaulding di pejabatnya di Cawangan Washington Square dengan Universiti setengah jam sebelum masa kelas.

'Adakah terbang selamat? Apakah bentuk gadis yang menyertai kelas anda? Adakah masa depan wanita dalam penerbangan?

Dia memegang tangan yang memprotes. Kemudian dengan baik: 'Satu pertanyaan pada satu masa, sila.'

'Adakah penerbangan dilindungi? Jam tangan menyelam skrin tisu
Jam tangan mewah ultra adalah aksesori kegemaran Mans
Jam tangan omega replika adalah kepingan akustik tertentu yang tepat
Jam tangan replika audemars piguet adalah salinan berkualiti tinggi
Jam tangan replika bergaya adalah pilihan yang baik untuk kebanyakan orang
Jam tangan replika bergaya kami datang dengan harga yang paling murah